Inghetata cu fructe de padure

de rodicamaria in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 4027 vizualizari

 

Dac mama a copt prajitura eu am facut inghetata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g fructe de padure(de la congelator)
  • 200 ml frisca(o cutie mica HuLaLa)
  • 2-3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu fructe de padure:

Fructele ,asa inghetate ,le-am pus intr-o craticioara teflonata,impreuna cu zaharul.Le-am pus la foc pana s-au dezghetat fructele si in zeama care si-au lasat-o s-a topit zaharul.Nu le-am fiert si le-am amestecat cu grija sa ramana fructele cat mai intregi.Am dat deoparte si am lasat sa se raceasca,apoi am dat la frigider 4-5 ore.

Am batut frisca,nu de tot,cateva ture cu mixerul.Am avut frisca vegetala si aceasta se bate repede, apoi am adaugat "gemul"de fructe de padure si amestecat usor,sa ramana fructele cat mai intregi,dar sa fie totusi bine incorporate in frisca.Am dat la masina de inghetata 20 min si apoi la congelator peste noapte.

A iesit o inghetata cremoasa fara nici un ac de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adry88 1

10.07.2011, 21:26

ce bn prinde inghetata pe caldura asta imi place

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:35

Lau 1

11.07.2011, 13:49

pe caldura asta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine